Mogen wij uw meubel herstofferen?

De beste service met de mooiste stoffen vind je bij Meubelstoffeerderijbrabant.nl

Fauteuils herstofferen

Wat kost een fauteuil herstofferen?

Bij het herstofferen van een fauteuil kunt u rekening houden met een prijs tussen te €650 en €1.000,- euro. Wij kunnen u het best een offerte geven wanneer wij foto’s en uw wensen meegestuurd krijgen bij uw offerteaanvraag.

Deze kosten zijn opgebouwd uit arbeidsuurloon en materiaalkosten. Voor een goede meubelstof betaald u tussen de €50,- en €100,- per strekkende meter. Wij hebben een prachtig assortiment meubelstoffen in onze showroom.

Hoe lang duurt het herstofferen van een fauteuil?

Wij hebben ongeveer een week werk aan het herstofferen van uw fauteuil. Natuurlijk zitten er grote verschillen in de herstoffeerkosten bij verschillende types fauteuils. Voor een indicatie voor het herstofferen van uw fauteuil of ligstoel mag u ons altijd vrijblijvend een offerte laten opmaken!

Hoeveel meter stof heb ik nodig om een fauteuil te herstofferen?

Voor het gemiddeld faul heeft een bij een herstoffering al gauw 4 – 6 meter stof nodig. Dit verschilt erg per fauteuil. Je kunt het zelf opmeten door de breedte en hoogte van alle vlakken te vermenigvuldigen en daarna bij elkaar op te tellen. Heeft de stoel losse kussens dient dit ook voor alle oppervlakken van de kussens te gebeuren. In deze uiteindelijke som dient rekening gehouden te worden met een patroon of effen stof. Bij een patroonstof moeten wij meestal iets extra stof berekenen om de patronen mooi door te laten lopen.

Mogen wij uw meubel herstofferen?

De beste service met de mooiste stoffen vind je bij Meubelstoffeerderijbrabant.nl