Gelderland herstofferen

Laat uw meubels van Gelderland herstofferen

Snelle prijsopgave | Snelle service | Persoonlijk advies

bankstel op maat gemaakt leer of stof

Herbekleden Gelderland

Veel mensen zijn gehecht aan hun eigen meubilair dat ze jaren geleden met veel liefde hebben uitgekozen. Daarom is het herbekleden van uw meubilair soms een goed idee, zeker als u meubels van Gelderland heeft.

Bij Meubelstoffeerderij Brabant begrijpen we het maar al te goed. Door jarenlang ervaring kunnen wij wel zeggen dat we specialist zijn in het herstofferen van Gelderland meubels.

Heeft u een modelnummer van uw meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag. Wij werken enkel en alleen met de beste stoffen om uw meubilair nieuw leven in te blazen.

Vraag uw offerte aan

Heeft u een modelnummer van uw meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag.

Wij herstofferen en herbekleden verschillende merken zoals: Gelderland, Montis, Gispen, Artifort, Leolux en Linteloo. Heeft u een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op.

Stoelen

Wanneer u Gelderland stoelen wilt laten stofferen met nieuwe stof dan kunt u het beste een meubelstoffeerder uit de omgeving kiezen. Hierdoor zijn uw stoelen een stuk sneller bij u terug. 

Banken

Wij herstofferen ook zonder enige moeite uw Gelderland bankstel, zodat u uw gasten weer met optimaal zitcomfort kunt verwelkomen.

Fauteuils

Heeft uw design fauteuil van Gelderland een tweede leven nodig? Wij adviseren u graag over de mogelijkheid tot het opvullen en/of het herbekleden zodat uw Gelderland fauteuil er weer als nieuw uitziet.

bankstel op maat gemaakt leer of stof

De kosten voor het herstofferen van uw meubels zijn afhankelijk van veel zaken, zoals het type meubel, maar ook het model, de gewenste stof en alle overige zaken.

Wij doen ons best om u binnen een dag een prijsopgave te sturen.

Wij verwachten minimaal een week bezig te zijn met het herstofferen van een meubel. Dit komt doordat het altijd arbeidsintensieve klussen zijn. Uiteraard zullen wij bij onze prijsopgave laten weten wat de daadwerkelijke levertijd zal zijn.

Wij kunnen in principe elk model van Gelderland herstofferen. Denk hierbij aan de volgende modellen:

Pillow
Embrace
Chaise Royal
Allure
Yves 2.0
Woody
Endless
Illusion
Retro
Mr Oberman
Sky High
Woody
Lucca
Tide Chair
Illusion
Lucca
Tonio
6901
6908
7714