Gispen herstofferen

Laat uw meubels van Gispen herstofferen

Snelle prijsopgave | Snelle service | Persoonlijk advies

bankstel op maat gemaakt leer of stof

Herbekleden Gispen

De meeste mensen denken er niet zo snel aan om hun meubels opnieuw te laten bekleden. Maar meubels van het merk Gispen zijn de investering waard en verdienen een tweede leven.

Gispen werd in 1909 opgericht door Mart Stam en Frans Gispen, twee Nederlandse ontwerpers die een belangrijke rol speelden in de ontwikkeling van de moderne industriële vormgeving

Hun meubels worden vandaag de dag nog steeds geproduceerd, en ze zijn onverminderd populair. De reden voor de blijvende populariteit is eenvoudig: Ze zijn van enorme kwaliteit en zien er geweldig uit.

Heeft u een modelnummer van uw Gispen meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag.

Vraag uw offerte aan

Heeft u een modelnummer van uw meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag.

Wij herstofferen en herbekleden verschillende merken zoals: Gelderland, Montis, Gispen, Artifort, Leolux en Linteloo

Heeft u een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op.Heeft u een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op.

Stoelen

Met Gispen stoelen weten wij dat u iets krijgt dat nog jaren meegaat. Bovendien zijn de stof en het leer die voor het herstofferen worden gebruikt vaak van hoge kwaliteit, waardoor deze niet onderdoet van het origineel.

Banken

Herbekleden van een bankstel kan een tijdrovend proces zijn, maar het is het uiteindelijk waard. Je behoudt het uiterlijk waar je van houdt en beschermt tegelijkertijd je investering. Laat uw Gispen bankstel opnieuw stofferen en opvullen zodat u weer jarenlang plezier heeft.

Fauteuils

Uw Gispen fauteuils laten herbekleden door een meubelstoffeerder is een fijne optie. Dit is een duurzame manier om fauteuils weer nieuw leven in te blazen.

bankstel op maat gemaakt leer of stof

De kosten voor het herstofferen van uw meubels zijn afhankelijk van veel zaken, zoals het type meubel, maar ook het model, de gewenste stof en alle overige zaken.

Wij doen ons best om u binnen een dag een prijsopgave te sturen.

Wij verwachten minimaal een week bezig te zijn met het herstofferen van een meubel. Dit komt doordat het altijd arbeidsintensieve klussen zijn. Uiteraard zullen wij bij onze prijsopgave laten weten wat de daadwerkelijke levertijd zal zijn.

Wij kunnen in principe elk model van Gispen herstofferen. Denk hierbij aan de volgende modellen:

Triennial Relax Fauteuil
TST Fauteuil
Sett Fauteuil
MultiLounge Fauteuil
412 slede
405 slede
407 slede
Fox slaapfauteuil
Zinn smart
Triennial Manage 
Turn bureaustoel
Juna treinbank
Asienta bank