Meubelstoffeerderij Breda

Meubelstoffeerder Breda

Stoffeerder Breda

Bent u op zoek naar een stoffeerder in de regio Breda? Onze vakmannen staan voor u klaar om uw oude meubels te stofferen. Wij herstofferen regelmatig meubels in de regio Breda vanwege onze ideale ligging in Oosterhout. Wij staan garant voor de beste kwaliteit herstofferingen voor de particuliere en zakelijke markt.

Met onze service zorgen we er voor dat uw bankstel, stoel of favoriete lounge, er weer als nieuw uitziet maar ook zit.

Binnen één dag ontvangt u een prijsindicatie op basis van een foto! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Particulier

Als stoffeerder in Breda ontvang wij veel opdrachten van particulieren. Wij staan garant voor de beste kwaliteit stoffen en onze vakmannen zorgen er voor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien!

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met onze stoffeerders in Breda op.

Zakelijk

Als meubelstoffeerderij in Breda beschikken we over een uitgebreide collectie projectstoffen.

Deze materialen zijn gemaakt om langdurig weerstand te bieden tegen slijtage in uw school, kantoor of horecagelegenheid.

Wij dragen er zorg voor dat uw zakelijk meubilair weer jaren mee kan!

Grootschalige projecten

Door onze jarenlange ervaring werken wij samen met betrouwbare partners, waar wij regelmatig grootschalige projecten mee realiseren.

Hierdoor kunnen wij u een interessante offerte aanbieden als u een groot stoffeer project in of rondom Oosterhout heeft.

"Onze bank kan weer jaren mee!"

Leuke mensen en een geweldig team vakmensen. Wij zijn enorm blij met de herstoffering van onze bank. Stoffering is netjes en strak gedaan. Zo kan onze bank weer jaren mee!
Dhr. van den Heuvel

Stoffeerder in Breda nodig?

Naast merken als GelderlandMontisGispenArtifortLeoluxLinteloo, Rolf Benz, De Sede, B&B Italia, Flexform, Yori en Durlet kennen wij geen meubels die wij niet zouden kunnen herstofferen. Wij doen dit uiteraard met het grootste vakmanschap.

Of u nu uw stoelen, fauteuil, bankstel, sofa, zitmeubel, zetel of kruk wilt laten herstofferen wij kunnen het allemaal regelen. Daag ons gerust uit!

U kunt voor alle soorten stofferingen bij onze meubelstoffeerders in regio Breda terecht. Van klassiek stofferen, leer stofferen tot aan design stofferen!

Wij zijn beschikbaar in de regio’s Breda, Tilburg en Oosterhout voor al uw stofferingen.