Eetkamer stoelen herstofferen

Mogen wij uw eetkamerstoel herstofferen?

De beste service met de mooiste stoffen vind je bij Meubelstoffeerderijbrabant.nl

Eetkamer stoelen herstofferen

Herstofferen eetkamerstoelen

Bij het herstofferen van een eetkamerstoel kunt u rekening houden met een prijs tussen te €250 en €500,- euro. Wij kunnen u het best een offerte geven wanneer wij foto’s en uw wensen meegestuurd krijgen bij uw offerteaanvraag.

Deze kosten zijn opgebouwd uit arbeidsuurloon en materiaalkosten. Voor een goede meubelstof betaald u tussen de €50,- en €100,- per strekkende meter. Wij hebben een prachtig assortiment meubelstoffen in onze showroom.

 

Hoe lang duurt het herstofferen van een eetkamerstoel?


Wij spenderen ongeveer een dag aan het herstofferen van uw eetkamerstoel. Natuurlijk zitten er grote verschillen in de herstoffeerkosten bij verschillende types eetkamerstoelen. Voor een indicatie voor het herstofferen van uw eetkamerstoelen mag u ons altijd vrijblijvend een offerte laten opmaken!

 

Hoeveel meter stof heb ik nodig om een eetkamerstoel te herstofferen?


Een gemiddelde bij eetkamerstoelen ligt rond de 2/3 meter stof. Dit verschilt erg per stoel. Je kunt het zelf opmeten door de breedte en hoogte van alle vlakken te vermenigvuldigen en daarna bij elkaar op te tellen. Heeft de stoel losse kussens dient dit ook voor alle oppervlakken van de kussens te gebeuren. In deze uiteindelijke som dient rekening gehouden te worden met een patroon of effen stof. Bij een patroonstof moeten wij meestal iets extra stof berekenen om de patronen mooi door te laten lopen.

Mogen wij uw eetkamerstoel herstofferen?

De beste service met de mooiste stoffen vind je bij Meubelstoffeerderijbrabant.nl