Leolux herstofferen

Laat uw meubels van Leolux herstofferen

Snelle prijsopgave | Snelle service | Persoonlijk advies

bankstel op maat gemaakt leer of stof

Herbekleden Leolux

Leolux meubelen zijn een Nederlands merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige, moderne meubelen. Als u een Leolux meubel heeft dat u opnieuw wilt laten bekleden, zijn er een paar dingen waar u rekening mee kan houden. Het herstofferen kan enkele dagen in beslag nemen, omdat dit een tijdrovende klus is. Uw Leolux meubel kunt u laten stofferen zoals u zelf wenst. Denk hierbij aan een andere stof of kleur.

Bij Meubelstoffeerderij Brabant werken wij alleen met de beste materialen, omdat wij begrijpen dat uw meubel u veel waard is. Dankzij jarenlang ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat uw Leolux meubel er mooier dan ooit uit komt te zien.

Vraag uw offerte aan

Heeft u een modelnummer van uw Leolux meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag.

Wij herstofferen en herbekleden verschillende merken zoals: Gelderland, Montis, Gispen, Artifort, Leolux en Linteloo. Heeft u een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op.

Stoelen

De unieke Leolux stoelen verdienen het om een tweede leven te krijgen. Wij maken ook heel vaak mee dat een nieuwe stof wordt gekozen vanwege een andere uitstraling of kleurenkeuze in de woonkamer.

Wij hebben veel kwalitatieve stoffen en kleuren om uit te kiezen voor uw Leolux stoelen. Herstofferen is de ideale optie om niet aan nieuw meubilair te hoeven beginnen.

Banken

Heeft uw Leolux bankstel een nieuwe zitvulling en stof nodig? Neem dan contact op met Meubelstoffeerderij Brabant voor het beste advies. Wij geven graag een kritische blik op uw huidige bankstel, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Is uw bankstel nog te redden? Dan helpen wij u met alle liefde aan een prachtig geherstoffeerde Leolux bankstel.

Fauteuils

Een fauteuil van Leolux is een kwaliteitsproduct want nieuw leven ingeblazen kan worden dankzij een nieuwe stof en zitvulling. Wij helpen u daar graag bij.

bankstel op maat gemaakt leer of stof

De kosten voor het herstofferen van uw meubels zijn afhankelijk van veel zaken, zoals het type meubel, maar ook het model, de gewenste stof en alle overige zaken.

Wij doen ons best om u binnen een dag een prijsopgave te sturen.

Wij verwachten minimaal een week bezig te zijn met het herstofferen van een meubel. Dit komt doordat het altijd arbeidsintensieve klussen zijn. Uiteraard zullen wij bij onze prijsopgave laten weten wat de daadwerkelijke levertijd zal zijn.

Wij kunnen in principe elk model van Leolux herstofferen. Denk hierbij aan de volgende modellen:

Flint
Devon
Bellice
Elias
Bora Balanza
Tango
Gynko
Mayon
Hilco
Jill
Lloyd
Caruzzo
Scylla
Pallone
Cantate
Volare
Mime
Caron
Callas
Mara
Talos
Freyr
Ditte