Artifort herstofferen

Laat uw meubels van Artifort herstofferen

Snelle prijsopgave | Snelle service | Persoonlijk advies

bankstel op maat gemaakt leer of stof

Herbekleden Artifort

Als u denkt aan hoogwaardige meubels, is Artifort waarschijnlijk een van de merken waar u aan denkt. Artifort, dat in 1898 in Nederland ontstond, maakt al meer dan een eeuw lang de meest luxueuze meubels ter wereld. Maar zelfs de beste producten hebben uiteindelijk een beetje vernieuwing nodig, en dat is waar herstoffering om de hoek komt kijken. Als uw Artifort meubels er een beetje versleten beginnen uit te zien, of als u gewoon een manier zoekt om ze een nieuw leven te geven, dan kan herstoffering de perfecte oplossing zijn.

Heeft u een modelnummer van uw Artifort meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag. Wij werken enkel en alleen met de beste stoffen om uw Artifort meubilair nieuw leven in te blazen.

Vraag uw offerte aan

Heeft u een modelnummer van uw Artifort meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag.

Wij herstofferen en herbekleden verschillende merken zoals: Gelderland, Montis, Gispen, Artifort, Leolux en Linteloo. Heeft u een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op.

Stoelen

De unieke Artifort stoelen verdienen een nieuwe stof en opvulling wanneer deze goed zijn opgebruikt. Wij kunnen als geen ander begrijpen dat u uw lievelingsstoelen niet zomaar gedag wilt zeggen, daarom is het laten herstofferen soms de beste keuze.

Banken

Een Artifort bank is van enorme kwaliteit, maar ook deze bankstellen zijn na jaren toe aan vernieuwing. Gun uzelf en uw Artifort bankstel een tweede leven dankzij de professionele hulp van Meubelstoffeerderij Brabant.

Fauteuils

De prachtige fauteuils van Artifort hebben geen introductie nodig. Wij merken dat deze fauteuils heel goed in de markt liggen. Daarom raden we aan om de levensjaren van de Artifort fauteuils te verlengen dankzij een herbekleding door een stoffeerder.

Stuur gerust foto’s mee zodat wij met u mee kunnen kijken en het beste advies kunnen uitbrengen.

bankstel op maat gemaakt leer of stof

De kosten voor het herstofferen van uw meubels zijn afhankelijk van veel zaken, zoals het type meubel, maar ook het model, de gewenste stof en alle overige zaken.

Wij doen ons best om u binnen een dag een prijsopgave te sturen.

Wij verwachten minimaal een week bezig te zijn met het herstofferen van een meubel. Dit komt doordat het altijd arbeidsintensieve klussen zijn. Uiteraard zullen wij bij onze prijsopgave laten weten wat de daadwerkelijke levertijd zal zijn.

Wij kunnen in principe elk model van Artifort herstofferen. Denk hierbij aan de volgende modellen:

Orange Slice

Mare

Alky

Diva

Libel

691

Mushroom

Little Tulip

Big Tulip

Globe

Oyster

Ribbon

C684