Linteloo herstofferen

Laat uw meubels van Linteloo herstofferen

Snelle prijsopgave | Snelle service | Persoonlijk advies

bankstel op maat gemaakt leer of stof

Herbekleden Linteloo

Het merk Linteloo is een Nederlands meubelbedrijf dat werd opgericht in 1990. Het bedrijf staat bekend om zijn eigentijdse, minimalistische ontwerpen, en zijn stukken komen vaak voor in tijdschriften en andere publicaties.

Linteloo heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen, waaronder de prestigieuze Red Dot Award.

Het opnieuw bekleden van oude Linteloo meubels heeft veel voordelen. Ten eerste is het betaalbaarder dan het kopen van nieuwe Linteloo meubels. Ook kunt u op deze manier echt unieke meubels maken, die u in de winkel niet kunt vinden. U kunt namelijk zelf, met hulp van de stoffeerder, een stof en kleur uitkiezen.  En tenslotte is herstofferen een geweldige manier om oude meubels te hergebruiken en een nieuw leven te geven.

Vraag uw offerte aan

Heeft u een modelnummer van uw Linteloo meubel(s)? Stuur deze dan mee met uw aanvraag.

Wij herstofferen en herbekleden verschillende merken zoals: Gelderland, Montis, Gispen, Artifort, Leolux en Linteloo. Heeft u een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op.

Stoelen

Laat uw Linteloo stoelen opnieuw herbekleden en wij zorgen er voor dat uw zitvulling ook wordt meegenomen. Zo zit u voortaan weer heerlijk aan tafel met uw Linteloo.

Wij werken als meubelstoffeerderij alleen met de beste kwaliteitsproducten om uw meubels nieuw leven in te blazen.

Banken

Verleng het leven van uw Linteloo bankstel direct met een herstoffering. Als uw meubel versleten raakt, dan is het tijd om te kiezen voor een nieuw meubel of een herstoffering. Wij kiezen natuurlijk voor herstofferen, omdat u uw meubel niet direct vaarwel hoeft te zeggen.

Fauteuils

Een Linteloo fauteuil is kwalitatief zo goed dat u er jaren van kunt genieten. Wanneer het zo ver is dat uw fauteuil toch toe is aan vervangen, dan raden wij aan om een stoffeerder mee te laten kijken om dit te beoordelen. Er is altijd nog een mogelijkheid om uw fauteuils een tweede kans te geven.

bankstel op maat gemaakt leer of stof

De kosten voor het herstofferen van uw meubels zijn afhankelijk van veel zaken, zoals het type meubel, maar ook het model, de gewenste stof en alle overige zaken.

Wij doen ons best om u binnen een dag een prijsopgave te sturen.

Wij verwachten minimaal een week bezig te zijn met het herstofferen van een meubel. Dit komt doordat het altijd arbeidsintensieve klussen zijn. Uiteraard zullen wij bij onze prijsopgave laten weten wat de daadwerkelijke levertijd zal zijn.

Wij kunnen in principe elk model van Linteloo herstofferen.