Montis herstofferen

Laat uw meubels van Montis herstofferen

Snelle prijsopgave | Snelle service | Persoonlijk advies

bankstel op maat gemaakt leer of stof

Herbekleden Montis

Het opnieuw laten bekleden van Montis meubelen, zoals banken en stoelen, kan een aanzienlijk verschil maken in het uiterlijk van elke kamer. Herbekleding verfrist een ruimte onmiddellijk en geeft die tegelijkertijd een unieke stijl die is afgestemd op individuele smaken en voorkeuren. Niet alleen is het herstofferen van meubels esthetisch verantwoord, maar het kan ook een manier zijn om de levensduur van meubels te verlengen en op de lange termijn geld te besparen.

Het herstofferen van Montis meubels voegt ook een extra laag comfort toe, waardoor het veel aangenamer wordt om op te ontspannen en tijd door te brengen. Bovendien kan herbekleden de waarde van oudere Montis meubels verhogen, zodat ze generaties lang kunnen worden doorgegeven of verkocht voor een hogere prijs.

Heeft u een modelnummer van uw Montis meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag. Wij werken enkel en alleen met de beste stoffen om uw meubilair nieuw leven in te blazen.

Vraag uw offerte aan

Heeft u een modelnummer van uw meubel? Stuur deze dan mee met uw aanvraag.

Wij herstofferen en herbekleden verschillende merken zoals: Gelderland, Montis, Gispen, Artifort, Leolux en Linteloo. Heeft u een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op.

Stoelen

Het opnieuw bekleden van Montis stoelen is een geweldige manier om uw kamer weer een nieuwe stijl en uiterlijk te geven.

Wij hebben veel kwalitatieve stoffen en kleuren om uit te kiezen. Herstofferen is de ideale optie om niet aan nieuw meubilair te hoeven beginnen.

Banken

Wilt u het zitcomfort van uw Montis bankstel verbeteren? Dan is het herstofferen en laten opvullen van uw bank de beste keuze. Dit is ideaal als u al een aantal jaren een bankstel heeft, waarbij iedereen zijn favorietje plekje heeft bemachtigd.

Fauteuils

Heeft uw design fauteuil van Montis een tweede leven nodig? Stuur een foto mee met uw aanvraag en wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze omtrent herstofferen, bekleden en opvullen.

bankstel op maat gemaakt leer of stof

De kosten voor het herstofferen van uw meubels zijn afhankelijk van veel zaken, zoals het type meubel, maar ook het model, de gewenste stof en alle overige zaken.

Wij doen ons best om u binnen een dag een prijsopgave te sturen.

Wij verwachten minimaal een week bezig te zijn met het herstofferen van een meubel. Dit komt doordat het altijd arbeidsintensieve klussen zijn. Uiteraard zullen wij bij onze prijsopgave laten weten wat de daadwerkelijke levertijd zal zijn.

Wij kunnen in principe elk model van Montis herstofferen. Denk hierbij aan de volgende modellen:

Daley XL
Edge
Daley
Domino.18
Axel
Hub
Zoom In
Domino
Fox
Enzo
Back Me Up Salon
Puk M
Dim Sum Low
George
Puk Low
Ella
Marvin
Felix
Back Me Up Chair
Geraldine
Chaplin
Mila
Lotus
Calla
Spica